0

Din bestilling

0
Subtotal: kr. 0,00
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: kr. 0,00
Ingen produkter i kurven

Madklubben

Danish Digital Awards Menu

225 kr. pr. person

(min. 10 personer)

 

Friskbagt Manitobabrød og pisket smør

Forret
Koldrøget laks fra Færøerne med løvstikke, hjertesalat, friske asparges, syrnet fløde og syltede sennepskorn

Hovedret
Langtidsstegt, sydamerikansk oksecuvette – “skær-selv-steg”. Dertil Nye danske kartofler med løvstikkesmør og rødvinssauce

Desserter
Cheese’n’Cake – cremet flødeost med vanilje, bærkompot, friske hindbær og skovsyre

 

Tilkøb til menuen (30 kr. pr. ret/pr. person)

Sprøde salater, radiser, cherrytomater, hyldeblomstvinaigrette og sprødt brød
Tomatsalat med blød burrata, oliven, rødløg og frisk basilikum

 

Vegetarisk og vegansk alternativ

Forret
Hvide og grønne asparges med hyldeblomstvinaigrette, citroncreme, salte mandler, grønne tomater og sprødt surdejsbrød
Hovedret
Grillet blomkål og spinat, blomkålscreme, syltede stikkelsbær, citron, trøffel og friske krydderurter
Dessert
Citronsorbet, rabarberkompot og karamelliseret havre

Delikat 3-retters fra Madklubben i samarbejde med Danish Digital Awards. Vores dygtige kokke sørger for, at både du og dine gæster får en skøn oplevelse.

Bemærk venligst, at oksecuvetten skal skæres.

Velbekomme.

Bemærk venligst, at der i sjældne tilfælde kan være ændringer i menuen grundet sæson eller andet.

Bemærk:
Har du bestilt din ordre fire dage eller færre dage forinden dit arrangement, har vi ikke mulighed for at ændre i din ordre eller refundere din bestilling.

Ikke på lager

BESTIL ELLER KONTAKT OS - CATERING FRA 150 KR.

Madklubbens
Julefrokost

Vegetar & Vegansk menu​

Vegetarisk julefrokost​

Surdejsbrød og rugbrød med pisket smør

Tatar af rødbeder, tahine, persilleolie og ristet boghvede
Æggesalat med trøffelmayo og karse
Stegte æbler med timian, skalotter og svesker
Saltbagt selleri med timian og selleripure
Stegte kartofler med rosmarin og røget salt
Vinterkål salat, tranebær, valnødder, pære og honningvinaigrette
Rødkål med balsamico og brun farin

Ris a la mande, ristede mandler, vanilje og
kirsebærsovs

Tilvalg

2 slags oste med behørig garniture | 50 kr. per person

Vegansk julefrokost

Surdejsbrød og rugbrød med pisket smør

Tatar af rødbeder, tahine, persilleolie og ristet boghvede
Appelsin/dadelsalat med persillevinaigrette & hasselnødder
Stegte æbler med timian, skalotter og svesker
Saltbagt selleri med timian og selleripure
Stegte kartofler med rosmarin og røget salt
Vinterkål salat, tranebær, valnødder, pære og honningvinaigrette
Rødkål med balsamico og brun farin

Æblekompot med vaniljecreme og ristede mandler

Vælg hvilken julefrokost du ønsker