Madklubben
Danish Digital Awards Menu
225 kr. pr. person
(min. 10 personer)
Friskbagt Manitobabrød og pisket smør
Forret
Laksetatar med citronmayo, rugbrødscrumble, frisée og ærteskud
Hovedret
Helstegt cuvette med syltede rødløg, knuste kartofler og bearnaise
Desserter
Rabarbertrifli med syltede rabarber, knuste makroner og hvid chokoladeskum
Tilkøb til menuen (30 kr. pr. ret/pr. person)
Grillede padrons vendt med chili, hvidløg og havsalt (vegansk)
Provencesalat med gedeost, valnødder, syltede rødløg og æblevinaigrette
Vegetarisk og vegansk alternativ
Forret
Kold tomatsuppe serveret med grissini, kørvel, mascarpone
Hovedret
Pasta tagliatelle serveret i en cremet soyafløde sauce vendt med spinat, asparges og kantareller
Dessert
Rabarbertrifli med syltede rabarber, knuste makroner og hvid chokoladeskum
Delikat 3-retters fra Madklubben i samarbejde med Danish Digital Awards. Vores dygtige kokke sørger for, at både du og dine gæster får en skøn oplevelse.
Bemærk venligst, at oksecuvetten skal skæres.
Velbekomme.
Bemærk venligst, at der i sjældne tilfælde kan være ændringer i menuen grundet sæson eller andet.
Bemærk:
Har du bestilt din ordre fire dage eller færre dage forinden dit arrangement, har vi ikke mulighed for at ændre i din ordre eller refundere din bestilling.
Ikke på lager