0

Din bestilling

0
Subtotal: DKK 0,00
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: DKK 0,00
Ingen produkter i kurven

Madklubben

Danish Digital Awards Menu

225 kr. pr. person

(min. 10 personer)

 

Friskbagt Manitobabrød og pisket smør

Forret
Laksetatar med citronmayo, rugbrødscrumble, frisée og ærteskud

Hovedret
Helstegt cuvette med syltede rødløg, knuste kartofler og bearnaise

Desserter
Rabarbertrifli med syltede rabarber, knuste makroner og hvid chokoladeskum

 

Tilkøb til menuen (30 kr. pr. ret/pr. person)

Grillede padrons vendt med chili, hvidløg og havsalt (vegansk)
Provencesalat med gedeost, valnødder, syltede rødløg og æblevinaigrette

 

Vegetarisk og vegansk alternativ

Forret
Kold tomatsuppe serveret med grissini, kørvel, mascarpone
Hovedret
Pasta tagliatelle serveret i en cremet soyafløde sauce vendt med spinat, asparges og kantareller
Dessert
Rabarbertrifli med syltede rabarber, knuste makroner og hvid chokoladeskum

Delikat 3-retters fra Madklubben i samarbejde med Danish Digital Awards. Vores dygtige kokke sørger for, at både du og dine gæster får en skøn oplevelse.

Bemærk venligst, at oksecuvetten skal skæres.

Velbekomme.

Bemærk venligst, at der i sjældne tilfælde kan være ændringer i menuen grundet sæson eller andet.

Bemærk:
Har du bestilt din ordre fire dage eller færre dage forinden dit arrangement, har vi ikke mulighed for at ændre i din ordre eller refundere din bestilling.

Ikke på lager

BESTIL ELLER KONTAKT OS - CATERING FRA 150 KR.

Madklubbens
Julefrokost

Vegetar & Vegansk menu​

Vegetarisk julefrokost​

Surdejsbrød og rugbrød med pisket smør

Tatar af rødbeder, tahine, persilleolie og ristet boghvede
Æggesalat med trøffelmayo og karse
Stegte æbler med timian, skalotter og svesker
Saltbagt selleri med timian og selleripure
Stegte kartofler med rosmarin og røget salt
Vinterkål salat, tranebær, valnødder, pære og honningvinaigrette
Rødkål med balsamico og brun farin

Ris a la mande, ristede mandler, vanilje og
kirsebærsovs

Tilvalg

2 slags oste med behørig garniture | 50 kr. per person

Vegansk julefrokost

Surdejsbrød og rugbrød med pisket smør

Tatar af rødbeder, tahine, persilleolie og ristet boghvede
Appelsin/dadelsalat med persillevinaigrette & hasselnødder
Stegte æbler med timian, skalotter og svesker
Saltbagt selleri med timian og selleripure
Stegte kartofler med rosmarin og røget salt
Vinterkål salat, tranebær, valnødder, pære og honningvinaigrette
Rødkål med balsamico og brun farin

Æblekompot med vaniljecreme og ristede mandler

Vælg hvilken julefrokost du ønsker