Madklubben
Danish Digital Awards Menu
225 kr. pr. person
(min. 10 personer)
Friskbagt Manitobabrød og pisket smør
Forret
Letsaltet dansk laks med kamille og fennikelfrø, yuzumayo og daikon
Hovedret
Rosastegt oksecuvette med mild hvidløg, timian og rødvinssauce. Dertil små kartofler med citron og timian
Desserter
Citronfromage med citroncreme, lakridsmarengs og krystalliseret hvid chokolade
Tilkøb til menuen (30 kr. pr. ret/pr. person)
Nye gulerødder med citronvinaigrette og estragoneller
Hjertesalat med syrnet fløde, sort peber og dild
Stegt spidskål med olivenolie, parmesan og persille
Vegetarisk og vegansk alternativ
Forret
Sommersalater med ærter, radiser, honningvinaigrette og ristede kerner
Hovedret
Stegte nye gulerødder og løg, gulerodscreme med havtorn, estragon og urtesalat
Dessert
Rabarberkompot med vaniljecreme, nougatine og rød skovsyre
Delikat 3-retters fra Madklubben i samarbejde med Danish Digital Awards. Vores dygtige kokke sørger for, at både du og dine gæster får en skøn oplevelse.
Bemærk venligst, at oksecuvetten skal skæres.
Velbekomme.
Bemærk venligst, at der i sjældne tilfælde kan være ændringer i menuen grundet sæson eller andet.
Bemærk:
Har du bestilt din ordre fire dage eller færre dage forinden dit arrangement, har vi ikke mulighed for at ændre i din ordre eller refundere din bestilling.
Ikke på lager