0

Din bestilling

0
Subtotal: kr. 0,00
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: kr. 0,00
Ingen produkter i kurven

Madklubben

Danish Digital Awards Menu

225 kr. pr. person

(min. 10 personer)

 

Friskbagt Manitobabrød og pisket smør

Forret
Letsaltet dansk laks med kamille og fennikelfrø, yuzumayo og daikon

Hovedret
Rosastegt oksecuvette med mild hvidløg, timian og rødvinssauce. Dertil små kartofler med citron og timian

Desserter
Citronfromage med citroncreme, lakridsmarengs og krystalliseret hvid chokolade

 

Tilkøb til menuen (30 kr. pr. ret/pr. person)

Nye gulerødder med citronvinaigrette og estragoneller
Hjertesalat med syrnet fløde, sort peber og dild
Stegt spidskål med olivenolie, parmesan og persille

 

Vegetarisk og vegansk alternativ

Forret
Sommersalater med ærter, radiser, honningvinaigrette og ristede kerner
Hovedret
Stegte nye gulerødder og løg, gulerodscreme med havtorn, estragon og urtesalat
Dessert
Rabarberkompot med vaniljecreme, nougatine og rød skovsyre

Delikat 3-retters fra Madklubben i samarbejde med Danish Digital Awards. Vores dygtige kokke sørger for, at både du og dine gæster får en skøn oplevelse.

Bemærk venligst, at oksecuvetten skal skæres.

Velbekomme.

Bemærk venligst, at der i sjældne tilfælde kan være ændringer i menuen grundet sæson eller andet.

Bemærk:
Har du bestilt din ordre fire dage eller færre dage forinden dit arrangement, har vi ikke mulighed for at ændre i din ordre eller refundere din bestilling.

Ikke på lager

BESTIL ELLER KONTAKT OS - CATERING FRA 150 KR.

Madklubbens
Julefrokost

Vegetar & Vegansk menu​

Vegetarisk julefrokost​

Surdejsbrød og rugbrød med pisket smør

Tatar af rødbeder, tahine, persilleolie og ristet boghvede
Æggesalat med trøffelmayo og karse
Stegte æbler med timian, skalotter og svesker
Saltbagt selleri med timian og selleripure
Stegte kartofler med rosmarin og røget salt
Vinterkål salat, tranebær, valnødder, pære og honningvinaigrette
Rødkål med balsamico og brun farin

Ris a la mande, ristede mandler, vanilje og
kirsebærsovs

Tilvalg

2 slags oste med behørig garniture | 50 kr. per person

Vegansk julefrokost

Surdejsbrød og rugbrød med pisket smør

Tatar af rødbeder, tahine, persilleolie og ristet boghvede
Appelsin/dadelsalat med persillevinaigrette & hasselnødder
Stegte æbler med timian, skalotter og svesker
Saltbagt selleri med timian og selleripure
Stegte kartofler med rosmarin og røget salt
Vinterkål salat, tranebær, valnødder, pære og honningvinaigrette
Rødkål med balsamico og brun farin

Æblekompot med vaniljecreme og ristede mandler

Vælg hvilken julefrokost du ønsker