Madklubben
3-retters menu
245 kr. pr. person
(min. 4 personer)
Friskbagt manitobabrød og pisket smør
Forretter
Koldrøget laks med friskostcreme rørt med citron og dild serveret med syltede agurker og glaskål i urteolie
Allergener: laktose & fisk
eller
Rørt tatar af dansk okse serveret med estragonemulsion,
grillet skalotteløg, urtecroutoner og Vesterhavsost
Allergener: gluten & æg
eller
Madklubbens rejecocktail med håndpillede rejer i hjertesalat, krydret dressing med piment d´espelette, skorzonerrødder og confiteret tomat
Allergener: laktose, skaldyr & æg
Hovedretter
Madklubbens oksecuvette stegt med timian og hvidløg serveret med cæsarsalat med parmesan, sprøde croutoner og hjertesalat
Dertil stegte kartofler i rosmarinolie og havsalt vendt med babyspinat, citron og urter serveret med trøffelsauce
Allergener: gluten, laktose, æg & fisk
eller
Grillet velfærdskylling med grillet porre serveret med kalvebacon og parmesanost
Dertil stegte kartofler i rosmarinolie og havsalt vendt med babyspinat, citron og urter samt hønsesky tilsmagt med estragon
Allergener: laktose
eller
Medaljon af velfærdsgris serveret med grillet sensommergrønt med masser af urter
Dertil kartofler vendt i persille, citron og mandler samt cremet morkelsauce
Allergener: svin, nødder & laktose
Desserter
Hvid chokoladecreme på mørk chokoladebund med syltede rabarber og krokant
Allergener: gluten, laktose, nødder & æg
eller
Broken cheesecake med saltet karamel og lemoncurd
Allergener: gluten, laktose, æg & spor af nødder
eller
Sensommerbær med kompot af bær, friske bær, marcipancrumble, vaniljecreme og krystalliseret chokolade
Allergener: gluten, laktose, nødder & æg
Tilkøb til menuen (25 kr. pr. ret/pr. person)
Grillet spidskål med Vesterhavsost, citronolie, persille og skalotteløg
Bagte gulerødder med raita, mynte og mandler
Lun bearnaisecreme med estragon
Tomatsalat med bagte og friske tomater, mozzarella, basilikum, parmesancreme og balsamico
Cæsarsalat med parmesan, croutoner & urter
Vegansk alternativ
Forret
Tatar af rødbeder, tahin, persilleolie og ristet boghved
Allergener: Sesam
Hovedret
Bagte jordskokker, ristede svampe, tyttebær og lun
bouillon med skalotter, soya, citron og valnøddeolie
Allergener: Soya & nødder
Dessert
Æblekompot, lakridscreme og hasselnøddenougatine
Allergener: Nødder
Den populære og delikate 3-retters fra Madklubben. Vores dygtige kokke sørger for, at både du og dine gæster får en skøn oplevelse.
Vi leverer anrettet på større tallerkener og fade, så fortæl os hjertens gerne, hvordan bordopsætningen er, eller hvis der er andet, der har relevans. Vi hjælper gerne.
Bemærk samtidig, at oksecuvetten skal skæres.
Velbekomme.
Bemærk venligst, at der i sjældne tilfælde kan være ændringer i menuen grundet sæson eller andet.
Bemærk:
Har du bestilt din ordre fire dage eller færre dage forinden dit arrangement, har vi ikke mulighed for at ændre i din ordre eller refundere din bestilling.






