Madklubben

3-retters menu

245 kr. pr. person

(min. 4 personer)

 

Friskbagt manitobabrød og pisket smør

Forretter
Koldrøget laks med friskostcreme rørt med citron og dild serveret med syltede agurker og glaskål i urteolie
Allergener: laktose & fisk
eller
Rørt tatar af dansk okse serveret med estragonemulsion,
grillet skalotteløg, urtecroutoner og Vesterhavsost
Allergener: gluten & æg
eller
Madklubbens rejecocktail med håndpillede rejer i hjertesalat, krydret dressing med piment d´espelette, skorzonerrødder og confiteret tomat
Allergener: laktose, skaldyr & æg

Hovedretter
Madklubbens oksecuvette stegt med timian og hvidløg serveret med cæsarsalat med parmesan, sprøde croutoner og hjertesalat
Dertil stegte kartofler i rosmarinolie og havsalt vendt med babyspinat, citron og urter serveret med trøffelsauce
Allergener: gluten, laktose, æg & fisk
eller
Grillet velfærdskylling med grillet porre serveret med kalvebacon og parmesanost
Dertil stegte kartofler i rosmarinolie og havsalt vendt med babyspinat, citron og urter samt hønsesky tilsmagt med estragon
Allergener: laktose
eller
Medaljon af velfærdsgris serveret med grillet sensommergrønt med masser af urter
Dertil kartofler vendt i persille, citron og mandler samt cremet morkelsauce
Allergener: svin, nødder & laktose

Desserter
Hvid chokoladecreme på mørk chokoladebund med syltede rabarber og krokant
Allergener: gluten, laktose, nødder & æg
eller
Broken cheesecake med saltet karamel og lemoncurd
Allergener: gluten, laktose, æg & spor af nødder
eller
Sensommerbær med kompot af bær, friske bær, marcipancrumble, vaniljecreme og krystalliseret chokolade
Allergener: gluten, laktose, nødder & æg

 

Tilkøb til menuen (25 kr. pr. ret/pr. person)

Grillet spidskål med Vesterhavsost, citronolie, persille og skalotteløg
Bagte gulerødder med raita, mynte og mandler
Lun bearnaisecreme med estragon
Tomatsalat med bagte og friske tomater, mozzarella, basilikum, parmesancreme og balsamico
Cæsarsalat med parmesan, croutoner & urter

 

Vegansk alternativ

Forret
Tatar af rødbeder, tahin, persilleolie og ristet boghved
Allergener: Sesam
Hovedret
Bagte jordskokker, ristede svampe, tyttebær og lun
bouillon med skalotter, soya, citron og valnøddeolie
Allergener: Soya & nødder
Dessert
Æblekompot, lakridscreme og hasselnøddenougatine
Allergener: Nødder

 

Den populære og delikate 3-retters fra Madklubben. Vores dygtige kokke sørger for, at både du og dine gæster får en skøn oplevelse.

Vi leverer anrettet på større tallerkener og fade, så fortæl os hjertens gerne, hvordan bordopsætningen er, eller hvis der er andet, der har relevans. Vi hjælper gerne.

Bemærk samtidig, at oksecuvetten skal skæres.

Velbekomme.

Bemærk venligst, at der i sjældne tilfælde kan være ændringer i menuen grundet sæson eller andet.

Bemærk:
Har du bestilt din ordre fire dage eller færre dage forinden dit arrangement, har vi ikke mulighed for at ændre i din ordre eller refundere din bestilling.

BESTIL ELLER KONTAKT OS - CATERING FRA 150 KR.

Madklubbens
Julefrokost

Vegetar & Vegansk menu​

Vegetarisk julefrokost​

Surdejsbrød og rugbrød med pisket smør

Tatar af rødbeder, tahine, persilleolie og ristet boghvede
Æggesalat med trøffelmayo og karse
Stegte æbler med timian, skalotter og svesker
Saltbagt selleri med timian og selleripure
Stegte kartofler med rosmarin og røget salt
Vinterkål salat, tranebær, valnødder, pære og honningvinaigrette
Rødkål med balsamico og brun farin

Ris a la mande, ristede mandler, vanilje og
kirsebærsovs

Tilvalg

2 slags oste med behørig garniture | 50 kr. per person

Vegansk julefrokost

Surdejsbrød og rugbrød med pisket smør

Tatar af rødbeder, tahine, persilleolie og ristet boghvede
Appelsin/dadelsalat med persillevinaigrette & hasselnødder
Stegte æbler med timian, skalotter og svesker
Saltbagt selleri med timian og selleripure
Stegte kartofler med rosmarin og røget salt
Vinterkål salat, tranebær, valnødder, pære og honningvinaigrette
Rødkål med balsamico og brun farin

Æblekompot med vaniljecreme og ristede mandler

Vælg hvilken julefrokost du ønsker