Madklubben

Den Grønne

175 kr. pr. person

(min. 10 personer)

 

Bemærk venligst, at denne menu udgår 1. september 2020

 

Friskbagt manitobabrød og pisket smør

Hummus
med paprika og sesam

Tzatziki
med saltet agurk og mynte

Tabouleh
af cous cous, persille, mynte, mandler, granatæble, abrikoser, tomat og agurk

Hjertesalat
med mormordressing og urteolie, syltede løg og tørrede blomster

Stegt spidskål
med olivenolie, parmesan, dild og kørvel

Nye kartofler
med ærter, syltede rødløg, koriander, olivenolie

Grønt er godt. Grønt er sundt. Grønt kan spises året rundt. Og hos Madklubben sørger vi for, at dit bord kommer til at bugne af retter, som tager udgangspunkt i årstidens skønne grøntsager.

Vi anretter menuen på fade, så det er klar til servering for dine gæster. Du er samtidig mere end velkommen til at kontakte os, skulle du have spørgsmål af nogen art. Vi hjælper hjertens gerne.

Velbekomme.

Bemærk venligst, at der i sjældne tilfælde kan være ændringer i menuen grundet sæson eller andet.

Bemærk:
Har du bestilt din ordre fire dage eller færre dage forinden dit arrangement, har vi ikke mulighed for at ændre i din ordre eller refundere din bestilling.

BESTIL ELLER KONTAKT OS - CATERING FRA 150 KR.

Madklubbens
Julefrokost

Vegetar & Vegansk menu​

Vegetarisk julefrokost​

Surdejsbrød og rugbrød med pisket smør

Tatar af rødbeder, tahine, persilleolie og ristet boghvede
Æggesalat med trøffelmayo og karse
Stegte æbler med timian, skalotter og svesker
Saltbagt selleri med timian og selleripure
Stegte kartofler med rosmarin og røget salt
Vinterkål salat, tranebær, valnødder, pære og honningvinaigrette
Rødkål med balsamico og brun farin

Ris a la mande, ristede mandler, vanilje og
kirsebærsovs

Tilvalg

2 slags oste med behørig garniture | 50 kr. per person

Vegansk julefrokost

Surdejsbrød og rugbrød med pisket smør

Tatar af rødbeder, tahine, persilleolie og ristet boghvede
Appelsin/dadelsalat med persillevinaigrette & hasselnødder
Stegte æbler med timian, skalotter og svesker
Saltbagt selleri med timian og selleripure
Stegte kartofler med rosmarin og røget salt
Vinterkål salat, tranebær, valnødder, pære og honningvinaigrette
Rødkål med balsamico og brun farin

Æblekompot med vaniljecreme og ristede mandler

Vælg hvilken julefrokost du ønsker