Madklubbens påskefrokost 2021

 

Påskefrokost 2021

Alt er udsolgt

225 kr. pr. person

Serveres for minimum 2 personer

Forretter

Røget laks rørt med purløg, rygeost og radiser. Hertil rugbrødsknas
Modnede sild med syltede stikkelsbær, skalotteløg og kapers
Kyllingesalat af velfærdskylling vendt med grov sennepsmayo, svampe, friskost og fennikel. Hertil bagte tomater og kalvebacon
Rugbrød og lyst brød fra Gilleleje Havns Bageri

Mellemret

Tarteletter med velfærdskylling, hvide asparges og forårsløg i cremet hønsevelouté

Hovedret

Stegt  timian- og hvidløgsmarineret lammeryg med citronsky
Stegte kartofler med ramsløgspesto, saltede valnødder og vesterhavsost

Dessert

Chokoladekage med hindbær og vanilje. Hertil mascarpone med saltet karamel og hindbærcrumble

Tilkøb

35 kr. pr. tilkøb pr. person eller alle 4 for 100 kr.
-Fiskefilet med dijonremoulade med citron
-Kalvefrikadeller med syltet agurk
-Babyspinat og spidskål med syrnet fløde med hyldeblomst, perlebyg og syltede squash
-Brie de Meaux med abrikoskompot med rosmarin

 

Menuen leveres i engangsemballage. Følg guiden for at færdigtilberede og anrette retterne.
Velbekomme!

Madklubben Påskefrokost kan afhentes på 3 adresser i KBH, i Aarhus og i Esbjerg.

Bemærk venligst, at der i sjældne tilfælde kan være ændringer i menuen i forhold til sæsonens råvarer og lignende. 

BESTIL ELLER KONTAKT OS - CATERING FRA 150 KR.

Madklubbens
Julefrokost

Vegetar & Vegansk menu​

Vegetarisk julefrokost​

Surdejsbrød og rugbrød med pisket smør

Tatar af rødbeder, tahine, persilleolie og ristet boghvede
Æggesalat med trøffelmayo og karse
Stegte æbler med timian, skalotter og svesker
Saltbagt selleri med timian og selleripure
Stegte kartofler med rosmarin og røget salt
Vinterkål salat, tranebær, valnødder, pære og honningvinaigrette
Rødkål med balsamico og brun farin

Ris a la mande, ristede mandler, vanilje og
kirsebærsovs

Tilvalg

2 slags oste med behørig garniture | 50 kr. per person

Vegansk julefrokost

Surdejsbrød og rugbrød med pisket smør

Tatar af rødbeder, tahine, persilleolie og ristet boghvede
Appelsin/dadelsalat med persillevinaigrette & hasselnødder
Stegte æbler med timian, skalotter og svesker
Saltbagt selleri med timian og selleripure
Stegte kartofler med rosmarin og røget salt
Vinterkål salat, tranebær, valnødder, pære og honningvinaigrette
Rødkål med balsamico og brun farin

Æblekompot med vaniljecreme og ristede mandler

Vælg hvilken julefrokost du ønsker