0

Din bestilling

0
Subtotal: DKK 0,00
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: DKK 0,00
Ingen produkter i kurven

Madklubben

De små retter

Fra 6 retter & 40 kr. pr. ret

(min. 20 personer)

 

Friskbagt manitobabrød og pisket smør
Allergener: gluten & laktose

Røget laks
med rygeostcreme, radiser, syltet agurk og karse
Allergener: laktose

Gravad helleflynder
med marinerede grønne asparges

Stegte padrons
med chimichurri og koriander

Spyd
af ramsløgsmarineret kyllingebryst

Carpaccio
af grillet kalv med trøffelcreme, syltet rødløg og Vesterhavsost
Allergener: laktose

Bagt gulerødder
med vinaigrette og sort sesam

Falafler
af edamamebønner, grøn chili og saltet yoghurt
Allergener: laktose

Stegt oksemørbrad
på spyd med bearnaisecreme og estragon
Allergener: laktose

Oksetatar
med pebercreme, Vesterhavsost og syltet tomat
Allergener: laktose

Vesterhavsost
med hybenkompot
Allergener: laktose

Mørk chokolademousse
med råmarinerede blåbær og honningristet havregryn
Allergener: gluten og laktose

Syltede rabarber
med lakridscreme og marcipancrumble
Allergener: gluten og laktose

Hvid chokolade-panna cotta
med æbler og karamelliserede hasselnødder
Allergener: laktose og nødder

 

Madklubbens dygtige kokke har skabt et udvalg af små delikate retter, der passer perfekt til receptionen eller enhver anden begivenhed hvor en let anretning er vejen frem.

Vi anretter det hele for dig, så du har tid til at tage dig af dine gæster.

Bemærk venligst, at der i sjældne tilfælde kan være ændringer i menuen grundet sæson eller andet.

Bemærk:
Har du bestilt din ordre fire dage eller færre dage forinden dit arrangement, har vi ikke mulighed for at ændre i din ordre eller refundere din bestilling.

BESTIL ELLER KONTAKT OS - CATERING FRA 150 KR.

Madklubbens
Julefrokost

Vegetar & Vegansk menu​

Vegetarisk julefrokost​

Surdejsbrød og rugbrød med pisket smør

Tatar af rødbeder, tahine, persilleolie og ristet boghvede
Æggesalat med trøffelmayo og karse
Stegte æbler med timian, skalotter og svesker
Saltbagt selleri med timian og selleripure
Stegte kartofler med rosmarin og røget salt
Vinterkål salat, tranebær, valnødder, pære og honningvinaigrette
Rødkål med balsamico og brun farin

Ris a la mande, ristede mandler, vanilje og
kirsebærsovs

Tilvalg

2 slags oste med behørig garniture | 50 kr. per person

Vegansk julefrokost

Surdejsbrød og rugbrød med pisket smør

Tatar af rødbeder, tahine, persilleolie og ristet boghvede
Appelsin/dadelsalat med persillevinaigrette & hasselnødder
Stegte æbler med timian, skalotter og svesker
Saltbagt selleri med timian og selleripure
Stegte kartofler med rosmarin og røget salt
Vinterkål salat, tranebær, valnødder, pære og honningvinaigrette
Rødkål med balsamico og brun farin

Æblekompot med vaniljecreme og ristede mandler

Vælg hvilken julefrokost du ønsker