Madklubben

De små retter

Fra 6 retter & 25 kr. pr. ret

(min. 4 personer)

 

Friskbagt manitobabrød og pisket smør

Røget laks
med agurk, friskost, glaskål og dild

Røget kammusling
Dildcreme, agurk og ristet rugbrød

Kyllingespyd
med teriyaki og sprød crumble

Spicy kødboller
med tomatsauce

Nürnbergpølse
med spicy æblekompot

Falafler
af edamamebønner, grøn chili og saltet yoghurt

Sliders
med asiatisk pulled pork, syltede agurker og kaffirlime mayo

Rørt oksetatar
med trøffelmayo, syltede løg og sprødt

Vesterhavsost
og kvædekompot med rosmarin

Mazarinkage
med flødeostcreme og syltede brombær

Chokoladekage
med passionfrugtcurd, hvid chokolade og hasselnøddenougatine

”Kartoffelkage”
Vandbakkelse, vaniljecreme, marcipan og kakao

 

Madklubbens dygtige kokke har skabt et udvalg af små delikate retter, der passer perfekt til receptionen eller enhver anden begivenhed hvor en let anretning er vejen frem.

Vi anretter det hele for dig, så du har tid til at tage dig af dine gæster.

Bemærk venligst, at der i sjældne tilfælde kan være ændringer i menuen grundet sæson eller andet.

Madklubben Derhjemme leverer i København, Aarhus og Esbjerg.

Bemærk:
Har du bestilt din ordre fire dage eller færre dage forinden dit arrangement, har vi ikke mulighed for at ændre i din ordre eller refundere din bestilling.

BESTIL ELLER KONTAKT OS - CATERING FRA 150 KR.

Madklubbens
Julefrokost

Vegetar & Vegansk menu​

Vegetarisk julefrokost​

Surdejsbrød og rugbrød med pisket smør

Tatar af rødbeder, tahine, persilleolie og ristet boghvede
Æggesalat med trøffelmayo og karse
Stegte æbler med timian, skalotter og svesker
Saltbagt selleri med timian og selleripure
Stegte kartofler med rosmarin og røget salt
Vinterkål salat, tranebær, valnødder, pære og honningvinaigrette
Rødkål med balsamico og brun farin

Ris a la mande, ristede mandler, vanilje og
kirsebærsovs

Tilvalg

2 slags oste med behørig garniture | 50 kr. per person

Vegansk julefrokost

Surdejsbrød og rugbrød med pisket smør

Tatar af rødbeder, tahine, persilleolie og ristet boghvede
Appelsin/dadelsalat med persillevinaigrette & hasselnødder
Stegte æbler med timian, skalotter og svesker
Saltbagt selleri med timian og selleripure
Stegte kartofler med rosmarin og røget salt
Vinterkål salat, tranebær, valnødder, pære og honningvinaigrette
Rødkål med balsamico og brun farin

Æblekompot med vaniljecreme og ristede mandler

Vælg hvilken julefrokost du ønsker