Madklubben

De små retter

Fra 6 retter & 35 kr. pr. ret

(min. 10 personer)

 

Friskbagt manitobabrød og pisket smør
Allergener: gluten & laktose

Røget laks
med agurk, friskost, glaskål & dild
Allergener: laktose

Ceviche
af torsk med æble og urtesalat

Stegte padrons
med chimichurri og koriander

Kyllingespyd
med teriyaki, ingefær og sesam

Carpaccio
af grillet kalv lagt med trøffelmayonnaise og parmesan
Allergener: laktose

Bagt rødbede
med peberrod og dild

Falafler
af edamamebønner, grøn chili og saltet yoghurt
Allergener: laktose

Stegt oksemørbrad
på spyd med bearnaisecreme og estragon
Allergener: laktose

Oksetatar
med estragonmayonnaise, syltede løg og spicy kartoffelchips

Vesterhavsost
med balsamico-syltede nødder
Allergener: laktose & nødder

Mørk chokolademousse
med solbærkompot og krystalliseret hvid chokolade

Hvid chokolade panna cotta
med æblekompot og karamelliserede hasselnødder

Broken cheesecake
med saltet karamel og lemoncurd
Allergener: gluten & laktose

 

Madklubbens dygtige kokke har skabt et udvalg af små delikate retter, der passer perfekt til receptionen eller enhver anden begivenhed hvor en let anretning er vejen frem.

Vi anretter det hele for dig, så du har tid til at tage dig af dine gæster.

Bemærk venligst, at der i sjældne tilfælde kan være ændringer i menuen grundet sæson eller andet.

Bemærk:
Har du bestilt din ordre fire dage eller færre dage forinden dit arrangement, har vi ikke mulighed for at ændre i din ordre eller refundere din bestilling.

BESTIL ELLER KONTAKT OS - CATERING FRA 150 KR.

Madklubbens
Julefrokost

Vegetar & Vegansk menu​

Vegetarisk julefrokost​

Surdejsbrød og rugbrød med pisket smør

Tatar af rødbeder, tahine, persilleolie og ristet boghvede
Æggesalat med trøffelmayo og karse
Stegte æbler med timian, skalotter og svesker
Saltbagt selleri med timian og selleripure
Stegte kartofler med rosmarin og røget salt
Vinterkål salat, tranebær, valnødder, pære og honningvinaigrette
Rødkål med balsamico og brun farin

Ris a la mande, ristede mandler, vanilje og
kirsebærsovs

Tilvalg

2 slags oste med behørig garniture | 50 kr. per person

Vegansk julefrokost

Surdejsbrød og rugbrød med pisket smør

Tatar af rødbeder, tahine, persilleolie og ristet boghvede
Appelsin/dadelsalat med persillevinaigrette & hasselnødder
Stegte æbler med timian, skalotter og svesker
Saltbagt selleri med timian og selleripure
Stegte kartofler med rosmarin og røget salt
Vinterkål salat, tranebær, valnødder, pære og honningvinaigrette
Rødkål med balsamico og brun farin

Æblekompot med vaniljecreme og ristede mandler

Vælg hvilken julefrokost du ønsker