0

Din bestilling

0
Subtotal: DKK 0,00
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: DKK 0,00
Ingen produkter i kurven

Madklubben

Sommermenu

245 kr. pr. person

(min. 10 personer)

 

Friskbagt surdejsbrød & pisket smør følger som altid med

Forret
Saltede kammuslinger, løvstikkecreme, sommergrønt med havesyrebouillon, syrlige grønne stikkelsbær og ærteskud

Hovedret
Rosastegt oksecuvette, stegte nye løg, hyldebærglasering, trøffelvinaigrette. Dertil knuste kartofler med mascarpone og krydderurter

Dessert
Danske jordbær og ribs med rosemarengs, citron verbena olie, sprød crumble og krystalliseret hvid chokolade

Sommeren er over os, og vi har lavet en menu til dig og dine gæster som hilser varmen og de lyse nætter velkommen. En menu med alle Madklubbens sommerfavoritter.

Velbekomme.

Bemærk venligst, at der i sjældne tilfælde kan være ændringer i menuen grundet sæson eller andet.

Bemærk:
Har du bestilt din ordre fire dage eller færre dage forinden dit arrangement, har vi ikke mulighed for at ændre i din ordre eller refundere din bestilling.

BESTIL ELLER KONTAKT OS - CATERING FRA 150 KR.

Madklubbens
Julefrokost

Vegetar & Vegansk menu​

Vegetarisk julefrokost​

Surdejsbrød og rugbrød med pisket smør

Tatar af rødbeder, tahine, persilleolie og ristet boghvede
Æggesalat med trøffelmayo og karse
Stegte æbler med timian, skalotter og svesker
Saltbagt selleri med timian og selleripure
Stegte kartofler med rosmarin og røget salt
Vinterkål salat, tranebær, valnødder, pære og honningvinaigrette
Rødkål med balsamico og brun farin

Ris a la mande, ristede mandler, vanilje og
kirsebærsovs

Tilvalg

2 slags oste med behørig garniture | 50 kr. per person

Vegansk julefrokost

Surdejsbrød og rugbrød med pisket smør

Tatar af rødbeder, tahine, persilleolie og ristet boghvede
Appelsin/dadelsalat med persillevinaigrette & hasselnødder
Stegte æbler med timian, skalotter og svesker
Saltbagt selleri med timian og selleripure
Stegte kartofler med rosmarin og røget salt
Vinterkål salat, tranebær, valnødder, pære og honningvinaigrette
Rødkål med balsamico og brun farin

Æblekompot med vaniljecreme og ristede mandler

Vælg hvilken julefrokost du ønsker