3 retters menu

300 kr. per person

(min. 2 personer)

 

Forret
Let kryddersaltet dansk laks med kamille, peberrodsfløde og dildolie, yuzumayo, urtesalat og let syltede agurker

Hovedret
Oksecuvette
Ristet græskarpuré, trøffelsauce, henkogt efterår af bøgehatte, perleløg, tyttebær og blomsterkarse
Knuste kartofler rørt med mascarpone, sort peber og tørrede blomster

Dessert
Cremet nougatmousse med havtorn og mango, sprød crumble af karamelliserede nødder og tørrede bær

Prikken over i’et
Som supplement til menuen – perfekt til velkomstboblerne og nytårstalen:
En fustage med 12 Roumegous Fine de Claire østers | 250 kr.

Husk at læse det med småt

København & omegn

Ryd

Esbjerg

Ryd

Vigtig viden

Menu
Madklubben har sørget for et brag af en nytårsmenu bestående af 3 retter.

Bestilling og betaling
Al bestilling foregår online her på siden. Sidste dato for bestilling er fredag den 27. december kl. 16.00. Bemærk dog, at der godt kan være udsolgt før denne dato. Betaling sker ved afslutning af bestillingen.

Fortrydelsesret
Vær opmærksom på, at billetter til datospecifikke arrangementer ikke er omfattet af købelovens 14 dages fortrydelsesret. Du kan derfor som udgangspunkt ikke bytte billetter eller få pengene tilbage.

Afhentning & adresse
Nytårsaftensdag er menuen pakket og klar til afhentning mellem kl. 10.00 og 14.00 på 3 forskellige adresser i København og 1 adresse i Esbjerg. Du vælger selv tidsrum og afhentningssted ved bestilling. Du kan vælge at afhente din menu et af følgende 4 steder:

Frankies Østerbro (Østerbrogade 79 st., 2100 København Ø)

Frankies Frederiksberg (Allegade 2, 2000 Frederiksberg)

Centralkøkkenet i Søborg (Buddingevej 199, 2860 Søborg)

Madklubben Esbjerg (Skolegade 44, 6700 Esbjerg)

Udskiftning af retter 
Det er desværre ikke muligt at udskifte eller ændre i nogle af retterne i nytårsmenuen.

Allergier
Er der noget du ikke kan tåle? Se allergener her.

Tilberedning og anretning
Du varmer og anretter selv derhjemme i dit eget tempo. Vi sørger for en udførlig vejledning til tilberedning af retterne og kommer med forslag til anretningen. Vi har gjort det så let for dig som muligt, så der også er tid til at nyde både dag og aften.

Ændringer
Der tages forbehold for mindre ændringer på menuen.

Godt nytår!