Klassisk menu
3-RETTERS MENU – forret, hovedret og dessert // 335 kr.
4-RETTERS MENU – forret, mellemret, hovedret og dessert // 410 kr.
FORRET
Cremet hummerbisque med kastanjer, syltet selleri og estragon. Serveres med surdejsbrød og rørt smør
MELLEMRET
Stegte kammuslinger med blomkålscreme, ristede hasselnødder og grillet forårsløg vendt i urter og citron
HOVEDRET
Tournedos af oksemørbrad med trøffelpuré, pommes duchesse med morkel og timian og glaseret rødbede. Serveres med madeirasauce med sennepskorn og skalotteløg
DESSERT
Konditori Paulettes chokolademousse overtrukket med chokolade og hasselnød med passionsfrugtcurd
TILKØB
VINPAKKE // 3 flasker +350 kr.
Prosecco Brut, Masottina, Treviso
Chardonnay, Fossadragone, Veneto
Amarone, Le Poesie, Valpolicella
NATMAD // +75 kr.
Frankies pizza – vælg imellem:
FRANKIE (V) – mozzarella, trøffelmascarpone, svampe og frisk oregano
RING OF FIRE – tomat, mozzarella, salami picante, Nduja, rødløg og padrons
4-RETTERS MENU – forret, mellemret, hovedret og dessert // 410 kr.
FORRET
Cremet hummerbisque med kastanjer, syltet selleri og estragon. Serveres med surdejsbrød og rørt smør
MELLEMRET
Stegte kammuslinger med blomkålscreme, ristede hasselnødder og grillet forårsløg vendt i urter og citron
HOVEDRET
Tournedos af oksemørbrad med trøffelpuré, pommes duchesse med morkel og timian og glaseret rødbede. Serveres med madeirasauce med sennepskorn og skalotteløg
DESSERT
Konditori Paulettes chokolademousse overtrukket med chokolade og hasselnød med passionsfrugtcurd
TILKØB
VINPAKKE // 3 flasker +350 kr.
Prosecco Brut, Masottina, Treviso
Chardonnay, Fossadragone, Veneto
Amarone, Le Poesie, Valpolicella
NATMAD // +75 kr.
Frankies pizza – vælg imellem:
FRANKIE (V) – mozzarella, trøffelmascarpone, svampe og frisk oregano
RING OF FIRE – tomat, mozzarella, salami picante, Nduja, rødløg og padrons
Menu med fisk
3-RETTERS MENU – forret, hovedret og dessert // 335 kr.
4-RETTERS MENU – forret, mellemret, hovedret og dessert // 410 kr.
FORRET
Cremet hummerbisque med kastanjer, syltet selleri og estragon. Serveres med surdejsbrød og rørt smør
MELLEMRET
Stegte kammuslinger med blomkålscreme, ristede hasselnødder og grillet forårsløg vendt i urter og citron
HOVEDRET
Bagt helleflynder med trøffelpuré, pommes duchesse med morkel og timian og glaseret rødbede. Serveres med muslingesauce med Noilly Prat Vermouth
DESSERT
Konditori Paulettes chokoladebombe – chokolademousse overtrukket med chokolade og hasselnød med passionsfrugtcurd
TILKØB
VINPAKKE // 3 flasker +350 kr.
Prosecco Brut, Masottina, Treviso
Chardonnay, Fossadragone, Veneto
Amarone, Le Poesie, Valpolicella
NATMAD // +75 kr.
Frankies pizza – vælg imellem:
FRANKIE (V) – mozzarella, trøffelmascarpone, svampe og frisk oregano
RING OF FIRE – tomat, mozzarella, salami picante, Nduja, rødløg og padrons
4-RETTERS MENU – forret, mellemret, hovedret og dessert // 410 kr.
FORRET
Cremet hummerbisque med kastanjer, syltet selleri og estragon. Serveres med surdejsbrød og rørt smør
MELLEMRET
Stegte kammuslinger med blomkålscreme, ristede hasselnødder og grillet forårsløg vendt i urter og citron
HOVEDRET
Bagt helleflynder med trøffelpuré, pommes duchesse med morkel og timian og glaseret rødbede. Serveres med muslingesauce med Noilly Prat Vermouth
DESSERT
Konditori Paulettes chokoladebombe – chokolademousse overtrukket med chokolade og hasselnød med passionsfrugtcurd
TILKØB
VINPAKKE // 3 flasker +350 kr.
Prosecco Brut, Masottina, Treviso
Chardonnay, Fossadragone, Veneto
Amarone, Le Poesie, Valpolicella
NATMAD // +75 kr.
Frankies pizza – vælg imellem:
FRANKIE (V) – mozzarella, trøffelmascarpone, svampe og frisk oregano
RING OF FIRE – tomat, mozzarella, salami picante, Nduja, rødløg og padrons
Vegetarmenu
3-RETTERS MENU – forret, hovedret og dessert // 335 kr.
4-RETTERS MENU – forret, mellemret, hovedret og dessert // 410 kr.
FORRET
Cremet svampesuppe med kastanjer, syltet selleri og estragon. Serveres med surdejsbrød og rørt smør
MELLEMRET
Burrata med syltede og tørrede tomater, sprøde croutoner og basilikum
HOVEDRET
Confiteret græskar med trøffelpuré, pommes duchesse med morkel og timian, og glaseret rødbede. Serveres med sauce på gulerodssaft, hvidvin, hyldeblomst og ristede græskarkerner
DESSERT
Konditori Paulettes chokoladebombe – chokolademousse overtrukket med chokolade og hasselnød med passionsfrugtcurd
TILKØB
VINPAKKE // 3 flasker +350 kr.
Prosecco Brut, Masottina, Treviso Chardonnay, Fossadragone, Veneto Amarone, Le Poesie, Valpolicella
NATMAD // +75 kr.
Frankies pizza – vælg imellem:
FRANKIE (V) – mozzarella, trøffelmascarpone, svampe og frisk oregano
RING OF FIRE – tomat, mozzarella, salami picante, Nduja, rødløg og padrons
FORRET
Cremet svampesuppe med kastanjer, syltet selleri og estragon. Serveres med surdejsbrød og rørt smør
MELLEMRET
Burrata med syltede og tørrede tomater, sprøde croutoner og basilikum
HOVEDRET
Confiteret græskar med trøffelpuré, pommes duchesse med morkel og timian, og glaseret rødbede. Serveres med sauce på gulerodssaft, hvidvin, hyldeblomst og ristede græskarkerner
DESSERT
Konditori Paulettes chokoladebombe – chokolademousse overtrukket med chokolade og hasselnød med passionsfrugtcurd
TILKØB
VINPAKKE // 3 flasker +350 kr.
Prosecco Brut, Masottina, Treviso Chardonnay, Fossadragone, Veneto Amarone, Le Poesie, Valpolicella
NATMAD // +75 kr.
Frankies pizza – vælg imellem:
FRANKIE (V) – mozzarella, trøffelmascarpone, svampe og frisk oregano
RING OF FIRE – tomat, mozzarella, salami picante, Nduja, rødløg og padrons




DKK 240,00
Vi glæder os så meget til at hjælpe dig med at lave den lækreste nytårsmenu til dig og dine gæster.
Vi har lavet 3 menuer:
– Klassisk menu med kød til hovedret
– Menu med fisk
– Vegetarisk menu
Alle 3 menuer fås som både 3- retters og 4-retters menu.
Som tilkøb kan du vælge en vinpakke med 3 flasker vin og pizza som natmad.
Vi tilbyder ikke en særlig børnemenu.
Bemærk: Det er desværre ikke muligt at udskifte eller ændre i nogle af retterne i nytårsmenuen.
Der tages forbehold for mindre ændringer på menuen.
Vi har lavet 3 menuer:
– Klassisk menu med kød til hovedret
– Menu med fisk
– Vegetarisk menu
Alle 3 menuer fås som både 3- retters og 4-retters menu.
Som tilkøb kan du vælge en vinpakke med 3 flasker vin og pizza som natmad.
Vi tilbyder ikke en særlig børnemenu.
Bemærk: Det er desværre ikke muligt at udskifte eller ændre i nogle af retterne i nytårsmenuen.
Der tages forbehold for mindre ændringer på menuen.
Ved afhentning modtager du din nytårsmenu i en eller flere kasser afhængig af antal kuverter du har bestilt. Maden er anrettet i engangsemballage. Sæt maden på køl så snart du kan.
Du varmer og anretter selv derhjemme i dit eget tempo. Målet for os er at gøre din nytårsaften så stressfri som overhovedet muligt, og vi sørger for en udførlig vejledning til tilberedning af retterne og kommer med forslag til anretningen.
Guiden til tilberedning og anretning kan downloades her på siden fra december. Læs den gerne igennem inden du afhenter din nytårsmenu, så har du styr på, hvad du skal have i dit køkken for at få det bedste resultat. Du vil også finde en anretningsvideo, hvor kokken viser hvordan menuen kan anrettes. Vi har gjort det så let for dig som muligt, så der også er tid til at nyde både dag og aften.
Du varmer og anretter selv derhjemme i dit eget tempo. Målet for os er at gøre din nytårsaften så stressfri som overhovedet muligt, og vi sørger for en udførlig vejledning til tilberedning af retterne og kommer med forslag til anretningen.
Guiden til tilberedning og anretning kan downloades her på siden fra december. Læs den gerne igennem inden du afhenter din nytårsmenu, så har du styr på, hvad du skal have i dit køkken for at få det bedste resultat. Du vil også finde en anretningsvideo, hvor kokken viser hvordan menuen kan anrettes. Vi har gjort det så let for dig som muligt, så der også er tid til at nyde både dag og aften.
Ret | Allergener | |
Forret | Hummerbisque med kastanjer, syltede selleri og estragon | Skalddyr, alkohol, Gluten (i brøddet), laktose, olie |
Mellemret | Stegte kammuslinger serveret med blomkålscreme, ristede hasselnødder og grillet forårsløg vendt i urter og citron | Nødder, lactose, skaldyr, hvidløg |
Hovedret – klassisk | Stegt oksemørbrad med trøffelpuré, pommes duchesse og glaseret rødbede. Serveres med madeirasauce med sennepskorn og skalotteløg | Lactose, hvidløg, æg |
Hovedret – fisk | Bagt helleflynder med pommes macaire, citrontimian, trøffelpuré og glaseret rødbede. Serveres med muslingesauce med Noilly Prat Vermouth | Lactose, hvidløg, æg |
Hovedret – vegetar | Confiteret græskar med pommes duchesse, citrontimian, trøffelpuré og glaseret rødbede. Serveres med sauce på gulerodssaft, hvidvin, hyldeblomst og ristede græskarkerner | Lactose, hvidløg, æg |
Dessert | Chokolademousse overtrukket med chokolade og hasselnød med passionfrugt curd. | Lactose, nødder |
Vegetar forret | Cremet svampesuppe med kastanjer, syltet selleri og estragon | Lactose, alkohol |
Vegetar mellemret | Burrata med syltede og tørrede tomater, sprøde kartoffelchips og basilikum | Lactose, hvidløg |
Natmad | PIZZA: Frankie – mozzarella, trøffelmascarpone, svampe og frisk oregano | Gluten, lactose |
PIZZA: Ring of fire – tomat, mozzerella, salami picante, Nduja, rødløg og padrons | Gluten, lactose |
Til nytårsmenuerne har vi sammensat en vinpakke med 3 fl. vin til 350 kr.
Vinpakken indeholder følgende vine:
Prosecco Brut, Masottina, Treviso
Den flotte strågule Prosecco er lavet på 100% Glera, Vinen rummer fugtige strejf af citrus og hvide blomster. Prosecco Treviso Brut er et oplagt valg som velkomst eller aperitif.
Chardonnay, Fossadragone, Veneto
Selekterede druer fra marker i den øvre Alpone-dal, voksende på skråninger med vulkansk terroir. En både fyldig og frisk hvidvin som afspejler det nordlige Italien.
Amarone, Le Poesie, Valpolicella
Opulent Amarone – vinen byder på en mørk farve og en indbydende frugtig bouquet med nuancer af sveskeblomme, kirsebær og det karakteristiske strejf af bittermandel, som er Amaronens vartegn.
Vinpakken indeholder følgende vine:
Prosecco Brut, Masottina, Treviso
Den flotte strågule Prosecco er lavet på 100% Glera, Vinen rummer fugtige strejf af citrus og hvide blomster. Prosecco Treviso Brut er et oplagt valg som velkomst eller aperitif.
Chardonnay, Fossadragone, Veneto
Selekterede druer fra marker i den øvre Alpone-dal, voksende på skråninger med vulkansk terroir. En både fyldig og frisk hvidvin som afspejler det nordlige Italien.
Amarone, Le Poesie, Valpolicella
Opulent Amarone – vinen byder på en mørk farve og en indbydende frugtig bouquet med nuancer af sveskeblomme, kirsebær og det karakteristiske strejf af bittermandel, som er Amaronens vartegn.
Vores nytårsmenuer kan bestilles til mange eller få dog mindst 2 personer ( Min 2 Klassisk menu eller 2 Menu med fisk er påkrævet). Al bestilling foregår online her på siden. Sidste dato for bestilling er onsdag d. 29. december kl. 12.00. Bemærk dog, at der godt kan være udsolgt før denne dato, og der tages derfor forbehold mod dette.
Betaling sker ved afslutning af bestillingen. Der kan ved betaling benyttes Mobile Pay eller kreditkort. Vær opmærksom på kreditkortgebyr: Firmakort udstedt både inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr. For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr.
Betaling sker ved afslutning af bestillingen. Der kan ved betaling benyttes Mobile Pay eller kreditkort. Vær opmærksom på kreditkortgebyr: Firmakort udstedt både inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr. For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr.
Fortryder du dit køb, kan du annullere og få pengene retur frem til 15. december kl. 12.00. Herefter er det ikke muligt at annullere dit køb eller få pengene retur. Det er dog muligt at videregive dit køb til en anden modtager.
Kontakt kundeservice såfremt du ønsker at høre mere
Kontakt kundeservice såfremt du ønsker at høre mere
Du kan hente din nytårskasse på et udvalg af vores restauranter i Esbjerg, Odense, Aarhus og København. I Odense, Aarhus og København kan du vælge om du vil afhente d. 30/12 eller d. 31/12. Du vælger selv afhentningssted og tidsrum ved bestilling.
Ved tidsbestilling vælger du et interval på 15 minutter, fx 12.00-12.15. Vær opmærksom på at der er et begrænset antal afhentninger per 15 minutter. Ved afhentning beder vi om at du overholder dit tidsinterval, så hjælper du med til at der ikke opstår lang kø ved udleveringsstederne.
Du kan vælge at afhente din menu et af følgende steder:
ESBJERG
Madklubben Esbjerg
Skolegade 44, 6700 Esbjerg
Afhentning: 31/12 kl. 10.00 – 14.00
ODENSE
Madklubben Odense
Jernbanegade 4, st.th., 5000 Odense
Afhentning: 30/12 kl. 9.00-12.00 og 31/12 kl. 9.00 – 14.00
AARHUS
Mamma’s Aarhus
Frue Kirkeplads 1C st, 8000 Aarhus
Afhentning: 30/12 kl. 14.00-21.00 og 31/12 kl. 9.00 – 14.00
Madklubben Aarhus
Hack Kampmanns Plads 1-3, 8000 Aarhus C
Afhentning: 30/12 kl. 14.00-21.00 og 31/12 kl. 9.00 – 14.00
KØBENHAVN
Madklubben Østerbro
Østerbrogade 79 st., 2100 København Ø
Afhentning: 30/12 kl. 14.00-21.00 og 31/12 kl. 9.00 – 14.00
Lyngby
Kanalvej 5, 2800 Kongens Lyngby
Afhentning: 30/12 kl. 14.00-21.00 og 31/12 kl. 9.00 – 14.00
Madklubben Frederiksberg
Solbjergvej 6, 2000 Frederiksberg
Afhentning: 30/12 kl. 14.00-21.00 og 31/12 kl. 9.00 – 14.00
Madklubben Vesterbro
Vesterbrogade 62, 1620 København V
Afhentning: 30/12 kl. 14.00-21.00 og 31/12 kl. 9.00 – 14.00
Frankies Israels Plads
Linnésgade 14, 1361 København K
Afhentning: 30/12 kl. 14.00-21.00 og 31/12 kl. 9.00 – 14.00
Madklubben Derhjemme i Herlev
Smedeholm 15, 2730 Herlev
Afhentning: 30/12 kl. 14.00-21.00 og 31/12 kl. 9.00 – 14.00
Ved tidsbestilling vælger du et interval på 15 minutter, fx 12.00-12.15. Vær opmærksom på at der er et begrænset antal afhentninger per 15 minutter. Ved afhentning beder vi om at du overholder dit tidsinterval, så hjælper du med til at der ikke opstår lang kø ved udleveringsstederne.
Du kan vælge at afhente din menu et af følgende steder:
ESBJERG
Madklubben Esbjerg
Skolegade 44, 6700 Esbjerg
Afhentning: 31/12 kl. 10.00 – 14.00
ODENSE
Madklubben Odense
Jernbanegade 4, st.th., 5000 Odense
Afhentning: 30/12 kl. 9.00-12.00 og 31/12 kl. 9.00 – 14.00
AARHUS
Mamma’s Aarhus
Frue Kirkeplads 1C st, 8000 Aarhus
Afhentning: 30/12 kl. 14.00-21.00 og 31/12 kl. 9.00 – 14.00
Madklubben Aarhus
Hack Kampmanns Plads 1-3, 8000 Aarhus C
Afhentning: 30/12 kl. 14.00-21.00 og 31/12 kl. 9.00 – 14.00
KØBENHAVN
Madklubben Østerbro
Østerbrogade 79 st., 2100 København Ø
Afhentning: 30/12 kl. 14.00-21.00 og 31/12 kl. 9.00 – 14.00
Lyngby
Kanalvej 5, 2800 Kongens Lyngby
Afhentning: 30/12 kl. 14.00-21.00 og 31/12 kl. 9.00 – 14.00
Madklubben Frederiksberg
Solbjergvej 6, 2000 Frederiksberg
Afhentning: 30/12 kl. 14.00-21.00 og 31/12 kl. 9.00 – 14.00
Madklubben Vesterbro
Vesterbrogade 62, 1620 København V
Afhentning: 30/12 kl. 14.00-21.00 og 31/12 kl. 9.00 – 14.00
Frankies Israels Plads
Linnésgade 14, 1361 København K
Afhentning: 30/12 kl. 14.00-21.00 og 31/12 kl. 9.00 – 14.00
Madklubben Derhjemme i Herlev
Smedeholm 15, 2730 Herlev
Afhentning: 30/12 kl. 14.00-21.00 og 31/12 kl. 9.00 – 14.00
Har du yderligere spørgsmål til Madklubbens nytårscatering kan du kontakte kundeservice på tlf. 38 42 42 65 eller på derhjemme@madklubben.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.
Vi har tilberedt lækre catering nytårsmenuer, der kan bestilles som catering, og som nøje er sammensat, så de passer perfekt at fejre nytåret.
Med madklubbens nytårsmenuer som catering er alle dine gæster derfor sikret en skøn aften, hvor I på smagfuld vis kan vinke farvel til året der gik og byde et nyt år velkommen.
På vores guide side vil du snart kunne se en video med kokkens anbefalinger og ideer til anretning
Se guides her
Se guides her
Afspil video
Er i sultne midt i festen?
Bestil vores natmad og nyd vores lækre pizzaer, der er lige til at varme og nyde.
Vælg imellem Frankie (mozzarella, trøffelmascarpone, svampe og frisk oregano)
eller Ring of Fire (tomat, mozzerella, salami picante, Nduja, rødløg og padrons).
75 kr. per pizza
Bon appetit!
Bestil vores natmad og nyd vores lækre pizzaer, der er lige til at varme og nyde.
Vælg imellem Frankie (mozzarella, trøffelmascarpone, svampe og frisk oregano)
eller Ring of Fire (tomat, mozzerella, salami picante, Nduja, rødløg og padrons).
75 kr. per pizza
Bon appetit!


