Madklubbens weekendpakke
Forkælelse til weekenden! To sæsonaktuelle retter – en forret og en hovedret, du blot skal hente maden og sætte dit sidste touch på herlighederne hjemme i dit eget køkken.
To retter: 150 kr. / Børn: 50 kr. / Tilkøb dessert: 30 kr.
Afhentning fredag: fra kl. 15.00 – 18.00 eller lørdag fra kl. 13.00 – 16.00.
Menuen for 26. og 27. februar:
Forret
Tilberedning: 10 minutter
Cremet blomkålssuppe med rimmet kammusling, syltet blomkål og estragonolie (laktose, skaldyr)
Hovedret
Tilberedning: 20 minutter + anretning
Confiteret kylling med trøffelpolenta, ratatouille, brøndkarse og timiansky med citron (hvidløg, laktose)
Dessert (+30 kr.)
Italiensk pistacie- og appelsinkage med rørt mascarpone og kandiserede mandelcrumble (laktose, gluten, æg, nødder)
OBS: Tilbuddet gælder kun fredag og lørdag i København, og der vil være et begrænset antal menuer til salg.
Vores kokke forbereder to sæsonaktuelle retter. Du skal blot hente maden og sætte dit sidste touch på herlighederne hjemme i dit eget køkken.
Bemærk venligst, at der i sjældne tilfælde kan være ændringer i menuen grundet sæson eller andet.
Madklubben Derhjemme leverer i København, Aarhus og Esbjerg.
Bemærk:
Har du bestilt din ordre fire dage eller færre dage forinden dit arrangement, har vi ikke mulighed for at ændre i din ordre eller refundere din bestilling.