Madklubbens weekendpakke

Forkælelse til weekenden! To sæsonaktuelle retter – en forret og en hovedret, du blot skal hente maden og sætte dit sidste touch på herlighederne hjemme i dit eget køkken.

To retter: 150 kr. / Børn: 50 kr. / Tilkøb dessert: 30 kr.
Afhentning fredag: fra kl. 15.00 – 18.00 eller lørdag fra kl. 13.00 – 16.00.

Menuen for 26. og 27. februar:

Forret
Tilberedning: 10 minutter
Cremet blomkålssuppe med rimmet kammusling, syltet blomkål og estragonolie (laktose, skaldyr)

Hovedret
Tilberedning: 20 minutter + anretning
Confiteret kylling med trøffelpolenta, ratatouille, brøndkarse og timiansky med citron (hvidløg, laktose)

Dessert (+30 kr.)
Italiensk pistacie- og appelsinkage med rørt mascarpone og kandiserede mandelcrumble (laktose, gluten, æg, nødder)

OBS: Tilbuddet gælder kun fredag og lørdag i København, og der vil være et begrænset antal menuer til salg.

 

Vores kokke forbereder to sæsonaktuelle retter. Du skal blot hente maden og sætte dit sidste touch på herlighederne hjemme i dit eget køkken.

Bemærk venligst, at der i sjældne tilfælde kan være ændringer i menuen grundet sæson eller andet.

Madklubben Derhjemme leverer i København, Aarhus og Esbjerg.

Bemærk:
Har du bestilt din ordre fire dage eller færre dage forinden dit arrangement, har vi ikke mulighed for at ændre i din ordre eller refundere din bestilling.

BESTIL ELLER KONTAKT OS - CATERING FRA 150 KR.

Madklubbens
Julefrokost

Vegetar & Vegansk menu​

Vegetarisk julefrokost​

Surdejsbrød og rugbrød med pisket smør

Tatar af rødbeder, tahine, persilleolie og ristet boghvede
Æggesalat med trøffelmayo og karse
Stegte æbler med timian, skalotter og svesker
Saltbagt selleri med timian og selleripure
Stegte kartofler med rosmarin og røget salt
Vinterkål salat, tranebær, valnødder, pære og honningvinaigrette
Rødkål med balsamico og brun farin

Ris a la mande, ristede mandler, vanilje og
kirsebærsovs

Tilvalg

2 slags oste med behørig garniture | 50 kr. per person

Vegansk julefrokost

Surdejsbrød og rugbrød med pisket smør

Tatar af rødbeder, tahine, persilleolie og ristet boghvede
Appelsin/dadelsalat med persillevinaigrette & hasselnødder
Stegte æbler med timian, skalotter og svesker
Saltbagt selleri med timian og selleripure
Stegte kartofler med rosmarin og røget salt
Vinterkål salat, tranebær, valnødder, pære og honningvinaigrette
Rødkål med balsamico og brun farin

Æblekompot med vaniljecreme og ristede mandler

Vælg hvilken julefrokost du ønsker