Vi kan lave mad til følgende allergier/ønsker:
• Glutenallergi
• Laktose intolerant/allergi
• Nøddeallergi
• Vegetarer
• Veganere
 
															Surdejsbrød og rugbrød med pisket smør
 Tatar af rødbeder, tahine, persilleolie og ristet boghvede
 Æggesalat med trøffelmayo og karse
 Stegte æbler med timian, skalotter og svesker
 Saltbagt selleri med timian og selleripure
 Stegte kartofler med rosmarin og røget salt
 Vinterkål salat, tranebær, valnødder, pære og honningvinaigrette
 Rødkål med balsamico og brun farin
 Ris a la mande, ristede mandler, vanilje og
kirsebærsovs
Tilvalg
2 slags oste med behørig garniture | 50 kr. per person
Surdejsbrød og rugbrød med pisket smør
 Tatar af rødbeder, tahine, persilleolie og ristet boghvede
 Appelsin/dadelsalat med persillevinaigrette & hasselnødder
 Stegte æbler med timian, skalotter og svesker
 Saltbagt selleri med timian og selleripure
 Stegte kartofler med rosmarin og røget salt
 Vinterkål salat, tranebær, valnødder, pære og honningvinaigrette
 Rødkål med balsamico og brun farin
Æblekompot med vaniljecreme og ristede mandler