3 retters menu

fra Madklubben Esbjerg

235 kr. pr. person

(min. 10 personer)

Serveres med friskbagt brød & smør

Forretter

Oksecarpaccio med parmesan, ristede pinjekerner, rucola, confiterede svampe og citronolie Eller Røget laks med cremet rygeost, rimmet agurk og rugbrødsflage

Hovedret

Årstidens gode burger med gyldne fritter og aioli
Eller
Langtidsstegt oksecuvette med årstidens spæde grøntsager + 75 kr. Eller Kalvefilet rullet op med soufflefars og serranoskinke med årstidens spæde grøntsager + 125 kr.

Dessert

Sundae på vaniljeis med saltet karamel, skovbær og hvidchokolade crunch Eller Blød chokoladekage med citronmousse, karamelflage og skovsyre

Tilkøb – 35 kr. pr. person

Grøn salat med melon, feta, syltede rødløg og sennepsvinaigrette
Spæd forårsgrønt i brunet smør, saltede mandler og purløg
Smørdampede kartofler med persille
Sauce
Klassisk béarnaise 30 kr. per person
Gyldne pommes frittes + 35 kr. per. person Grøn salat + 35 kr. per. person



Madklubben Esbjerg varetager produktion af catering i Esbjerg

Den populære og delikate 3-retters fra Madklubben Esbjerg. Vores dygtige kokke sørger for, at både du og dine gæster får en skøn oplevelse.

Alt maden kommer anrettet i engangsemballage og er klar til servering

Kontakt os endelig hvis der er spørgsmål af nogen art. Vi hjælper hjertens gerne.

Velbekomme.

Madklubben Derhjemme  er en del af Madklubben. Med over 30 restauranter i København, Aarhus og Esbjerg, glæder vi os over muligheden for at komme hjem til dig.

Bemærk venligst, at der i sjældne tilfælde kan være ændringer i menuen grundet sæson eller andet.

Bemærk:
Har du bestilt din ordre fire dage eller færre dage forinden dit arrangement, har vi ikke mulighed for at ændre i din ordre eller refundere din bestilling.

3 retters menu

fra Madklubben Esbjerg

235 kr. pr. person

(min. 10 personer)

Serveres med friskbagt brød & smør

Forretter

Oksecarpaccio med parmesan, ristede pinjekerner, rucola, confiterede svampe og citronolie Eller Røget laks med cremet rygeost, rimmet agurk og rugbrødsflage

Hovedret

Årstidens gode burger med gyldne fritter og aioli
Eller
Langtidsstegt oksecuvette med årstidens spæde grøntsager + 75 kr. Eller Kalvefilet rullet op med soufflefars og serranoskinke med årstidens spæde grøntsager + 125 kr.

Dessert

Sundae på vaniljeis med saltet karamel, skovbær og hvidchokolade crunch Eller Blød chokoladekage med citronmousse, karamelflage og skovsyre

Tilkøb – 35 kr. pr. person

Grøn salat med melon, feta, syltede rødløg og sennepsvinaigrette
Spæd forårsgrønt i brunet smør, saltede mandler og purløg
Smørdampede kartofler med persille
Sauce
Klassisk béarnaise 30 kr. per person
Gyldne pommes frittes + 35 kr. per. person Grøn salat + 35 kr. per. person



Madklubben Esbjerg varetager produktion af catering i Esbjerg

BESTIL ELLER KONTAKT OS - CATERING FRA 150 KR.

Madklubbens
Julefrokost

Vegetar & Vegansk menu​

Vegetarisk julefrokost​

Surdejsbrød og rugbrød med pisket smør

Tatar af rødbeder, tahine, persilleolie og ristet boghvede
Æggesalat med trøffelmayo og karse
Stegte æbler med timian, skalotter og svesker
Saltbagt selleri med timian og selleripure
Stegte kartofler med rosmarin og røget salt
Vinterkål salat, tranebær, valnødder, pære og honningvinaigrette
Rødkål med balsamico og brun farin

Ris a la mande, ristede mandler, vanilje og
kirsebærsovs

Tilvalg

2 slags oste med behørig garniture | 50 kr. per person

Vegansk julefrokost

Surdejsbrød og rugbrød med pisket smør

Tatar af rødbeder, tahine, persilleolie og ristet boghvede
Appelsin/dadelsalat med persillevinaigrette & hasselnødder
Stegte æbler med timian, skalotter og svesker
Saltbagt selleri med timian og selleripure
Stegte kartofler med rosmarin og røget salt
Vinterkål salat, tranebær, valnødder, pære og honningvinaigrette
Rødkål med balsamico og brun farin

Æblekompot med vaniljecreme og ristede mandler

Vælg hvilken julefrokost du ønsker