Madklubben Esbjerg

3 retters menu

225 kr. pr. person

(min. 10 personer)

 

Friskbagt manitobabrød og pisket smør

Forretter
Gravad laks med rævesauce tilsmagt med rødbede, fennikelcrudité & dild
eller
Oksetatar med svampemayo, andecrumble, syltede løg & saltet æggeblomme

Hovedret
Confiteret andelår med feldsalat, crudité af blegselleri, syltet rødkål & saltede druer. Serveres med dijonsennep
eller
Hvedekerne risotto med bøgehatte, kejserhatte, skalotteløg, marcarpone, parmesan & tørret abrikos
eller
300g ribeye med grillede kejserhatte, fritter og bearnise +100 kr.

Dessert
Kirsebærmousse, hvidchokolade creme, brændte mandler, amarene kirsebær & kirsebærstøv

Tilkøb (30 kr. pr. person)

Vinterkål – Sauteret spidskål med dild & saltede mandler
Chrispy kejserhat med chipotlemayo
Smørdampede kartofler vendt med persille

Madklubben Esbjerg varetager produktion af catering i Esbjerg

 

Den populære og delikate 3-retters fra Madklubben Esbjerg. Vores dygtige kokke sørger for, at både du og dine gæster får en skøn oplevelse.

Vi leverer anrettet på engangsfade. Menuen kræver en smule håndtering inden servering. Men ingen kokke uddannelse eller erfaring i køkken er nødvendig.

Kontakt os endelig hvis der er spørgsmål af nogen art. Vi hjælper hjertens gerne.

Velbekomme.

Madklubben Derhjemme  er en del af Madklubben. Med lidt over 25 restauranter i København, Aarhus og Esbjerg, glæder vi os over muligheden for at komme hjem til dig.

Bemærk venligst, at der i sjældne tilfælde kan være ændringer i menuen grundet sæson eller andet.

Bemærk:
Har du bestilt din ordre fire dage eller færre dage forinden dit arrangement, har vi ikke mulighed for at ændre i din ordre eller refundere din bestilling.

BESTIL ELLER KONTAKT OS - CATERING FRA 150 KR.

Madklubbens
Julefrokost

Vegetar & Vegansk menu​

Vegetarisk julefrokost​

Surdejsbrød og rugbrød med pisket smør

Tatar af rødbeder, tahine, persilleolie og ristet boghvede
Æggesalat med trøffelmayo og karse
Stegte æbler med timian, skalotter og svesker
Saltbagt selleri med timian og selleripure
Stegte kartofler med rosmarin og røget salt
Vinterkål salat, tranebær, valnødder, pære og honningvinaigrette
Rødkål med balsamico og brun farin

Ris a la mande, ristede mandler, vanilje og
kirsebærsovs

Tilvalg

2 slags oste med behørig garniture | 50 kr. per person

Vegansk julefrokost

Surdejsbrød og rugbrød med pisket smør

Tatar af rødbeder, tahine, persilleolie og ristet boghvede
Appelsin/dadelsalat med persillevinaigrette & hasselnødder
Stegte æbler med timian, skalotter og svesker
Saltbagt selleri med timian og selleripure
Stegte kartofler med rosmarin og røget salt
Vinterkål salat, tranebær, valnødder, pære og honningvinaigrette
Rødkål med balsamico og brun farin

Æblekompot med vaniljecreme og ristede mandler

Vælg hvilken julefrokost du ønsker