0

Din bestilling

0
Subtotal: kr. 0,00
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: kr. 0,00
Ingen produkter i kurven

Food Clubs Buffet

Menu

Friskbagt surdejsbrød & pisket smør medfølger altid i rigelige mængder.

(❋ = vegetarisk ❤ = vegansk)

Salater
Snittede gulerødder med selleri, spinat & chili/lime dressing ❋

Rød Quinoasalat med fennikel, sukkerærter, aubergine & basilikumsvinaigrette ❋

Cæsarsalat, hjertesalat, croutoner, parmesan, cæsardressing, rødløg & ansjoser vendt i cæsar-dressing

Food Clubs klassiske rødkålssalat ❤

Pasta salat med mozzarella, rabarber, cherrytomater, ruccola og rabarberdressing ❤

Vandmelon med feta (kan laves ❤)

Limabønne-salat med snittede friske pærer, parmesan & citron/honning dressing ❋

Vietnamesisk salat med kumqout-dressing, edamame bønner, bønnespirer, spinat og hjertesalat ❋

Klassisk Dansk kartoffelsalat af nye kartofler. Vendt i urter og dressing

Grønne varme retter
Gyldne fritter ❤

Grillet broccoli & asparges toppet med parmesan ❋/ ❤

Grillet forårsløg med Kimchi og sesamfrø ❤

Grillet majs ❤

Kød/fisk
Saltet laks fra Kvarøy [antibiotika-fri & GMO-fri] med ingefær og hyldeblomst

Fiskefrikadeller af Fiskerikajens fars – lavet på dansk torsk

Hjemmelavet ‘Kylling Korma’ med ris

Grillede kålpølser fra slagter Gert Nielsen

Cuvette af kornfodret kvæg

Kyllingelår fra grillen med citron og rosmarin

Dyppelse
Økologisk tzatziki ❋

Økologisk hummus ❤

Pesto lavet af ærter, mynte & citron❤

Hjemmelavet mayonnaise ❋

Hjemmelavet chili mayonnaise ❋

Hjemmelavet remoulade ❋

CLUB SAUCE på kyllingefond, sherry, rødvin & fløde

Dessert
Økologisk æble/rabarber-crumble med ristet havre ❋

Brownie på Valrhona-chokolade

Madklubbens
Julefrokost

Vegetar & Vegansk menu​

Vegetarisk julefrokost​

Surdejsbrød og rugbrød med pisket smør

Tatar af rødbeder, tahine, persilleolie og ristet boghvede
Æggesalat med trøffelmayo og karse
Stegte æbler med timian, skalotter og svesker
Saltbagt selleri med timian og selleripure
Stegte kartofler med rosmarin og røget salt
Vinterkål salat, tranebær, valnødder, pære og honningvinaigrette
Rødkål med balsamico og brun farin

Ris a la mande, ristede mandler, vanilje og
kirsebærsovs

Tilvalg

2 slags oste med behørig garniture | 50 kr. per person

Vegansk julefrokost

Surdejsbrød og rugbrød med pisket smør

Tatar af rødbeder, tahine, persilleolie og ristet boghvede
Appelsin/dadelsalat med persillevinaigrette & hasselnødder
Stegte æbler med timian, skalotter og svesker
Saltbagt selleri med timian og selleripure
Stegte kartofler med rosmarin og røget salt
Vinterkål salat, tranebær, valnødder, pære og honningvinaigrette
Rødkål med balsamico og brun farin

Æblekompot med vaniljecreme og ristede mandler

Vælg hvilken julefrokost du ønsker