Food Clubs Buffet
Menu
Friskbagt surdejsbrød & pisket smør medfølger altid i rigelige mængder.
(❋ = vegetarisk = vegansk)
Salater
Snittede gulerødder med selleri, spinat & chili/lime dressing ❋
Rød Quinoasalat med fennikel, sukkerærter, aubergine & basilikumsvinaigrette ❋
Cæsarsalat, hjertesalat, croutoner, parmesan, cæsardressing, rødløg & ansjoser vendt i cæsar-dressing
Food Clubs klassiske rødkålssalat
Pasta salat med mozzarella, rabarber, cherrytomater, ruccola og rabarberdressing
Vandmelon med feta (kan laves )
Limabønne-salat med snittede friske pærer, parmesan & citron/honning dressing ❋
Vietnamesisk salat med kumqout-dressing, edamame bønner, bønnespirer, spinat og hjertesalat ❋
Klassisk Dansk kartoffelsalat af nye kartofler. Vendt i urter og dressing
Grønne varme retter
Gyldne fritter
Grillet broccoli & asparges toppet med parmesan ❋/
Grillet forårsløg med Kimchi og sesamfrø
Grillet majs
Kød/fisk
Saltet laks fra Kvarøy [antibiotika-fri & GMO-fri] med ingefær og hyldeblomst
Fiskefrikadeller af Fiskerikajens fars – lavet på dansk torsk
Hjemmelavet ‘Kylling Korma’ med ris
Grillede kålpølser fra slagter Gert Nielsen
Cuvette af kornfodret kvæg
Kyllingelår fra grillen med citron og rosmarin
Dyppelse
Økologisk tzatziki ❋
Økologisk hummus
Pesto lavet af ærter, mynte & citron
Hjemmelavet mayonnaise ❋
Hjemmelavet chili mayonnaise ❋
Hjemmelavet remoulade ❋
CLUB SAUCE på kyllingefond, sherry, rødvin & fløde
Dessert
Økologisk æble/rabarber-crumble med ristet havre ❋
Brownie på Valrhona-chokolade