Madklubben Esbjerg

Julefrokost

I Madklubben elsker vi julen. Det betyder nemlig, at vi kan samles om bordet, med dem vi holder af og nyde hinandens selskab og den gode mad.

Og lige det med maden. Den vil vi rigtig gerne hjælpe dig med. Om I bliver fire, 10 eller 50 til din julefrokost er for os underordnet. Vores kokke har nemlig den lækreste julefrokost-menu klar til dig, så du udelukkende skal koncentrere dig om at være sammen med familien eller vennerne.

Perfekt til 4 eller 50

I Madklubben er næsten alt muligt. Vores eneste begrænsning er, at du skal bestille minimum fire kuverter for at holde jul sammen med os. Så er det blot op til dig at finde ud af, om I bliver fire eller 50 til dette års julefrokost

Minimal forberedelse

Vi leverer anrettet i bæredygtig engangsemballage. Menuen kræver en smule håndtering inden servering. Men ingen kokke uddannelse eller erfaring i køkken er nødvendig. Det er ikke muligt at bestille levering. Vi har lavet en guide så du ved, hvad du skal gøre inden gæsterne ankommer.

Levering & afhentning

Afhentes hos:
Madklubben Esbjerg Skolegade 44,
6700 Esbjerg
Afhentningstider: 13:00 -17:30Det med småt

I Madklubben skjuler vi ikke noget. Faktisk skriver vi sjældent noget med småt. Men for at sikre, at du ikke falder i søvn i bestillingsprocessen, så har vi lavet et lille dokument med ALT information, som du kan læse lige her