Konceptet er ganske simpelt: to sæsonaktuelle retter – en forret og en hovedret, du skal blot hente maden og sætte dit sidste touch på herlighederne hjemme i dit eget køkken.
Weekendpakke
Prisen for to retter er 150 kr., (børn 50 kr.) og du bestemmer selv, om du vil hente maden i Søborg,
på Madklubben Østerbro eller på Madklubben Vesterbro.
Afhentning fredag kl. 15-18, lørdag kl. 13-16
Vil du gerne forkæle dig selv lidt ekstra er der selvfølgelig også mulighed for at tilkøbe en dessert til 30 kr.
Menu d. 26.-27. februar
FORRET
Tilberedning: 10 minutter
Cremet blomkålssuppe med rimmet kammusling, syltet blomkål og estragonolie (laktose, skaldyr)
HOVEDRET
Tilberedning: 20 minutter + anretning
Confiteret kylling med trøffelpolenta, ratatouille, brøndkarse og timiansky med citron (hvidløg, laktose)
Dessert (+30 kr.)
Italiensk pistacie- og appelsinkage med rørt mascarpone og kandiserede mandelcrumble (laktose, gluten, æg, nødder)
Weekendpakken kan bestilles fra søndag 21. februar
Madklubben Vesterbro
Fra 150 kr. pr. person
Madklubben Østerbro
Fra 150 kr. pr. person
Madklubben Søborg
Fra 150 kr. pr. person
Ønsker du catering?
Du kan også bestille catering fra Madklubben Derhjemme. Kontakt os her, så giver vi gerne gode råd og vejledning. Det er uforpligtigende at få et tilbud.