Madklubbens weekendpakke

Priser fra 150 kr. pr. person

Konceptet er ganske simpelt: to sæsonaktuelle retter – en forret og en hovedret, du skal blot hente maden og sætte dit sidste touch på herlighederne hjemme i dit eget køkken.

Weekendpakke

Prisen for to retter er 150 kr., (børn 50 kr.) og du bestemmer selv, om du vil hente maden i Søborg,
på Madklubben Østerbro eller på Madklubben Vesterbro.
Afhentning fredag kl. 15-18, lørdag kl. 13-16

Vil du gerne forkæle dig selv lidt ekstra er der selvfølgelig også mulighed for at tilkøbe en dessert til 30 kr.

Menu d. 26.-27. februar 


FORRET
Tilberedning: 10 minutter
Cremet blomkålssuppe med rimmet kammusling, syltet blomkål og estragonolie (laktose, skaldyr)

HOVEDRET
Tilberedning: 20 minutter + anretning
Confiteret kylling med trøffelpolenta, ratatouille, brøndkarse og timiansky med citron (hvidløg, laktose)

Dessert (+30 kr.)
Italiensk pistacie- og appelsinkage med rørt mascarpone og kandiserede mandelcrumble (laktose, gluten, æg, nødder)

Weekendpakken kan bestilles fra søndag 21. februar

Madklubben Vesterbro


Fra 150 kr. pr. person

Madklubben Østerbro


Fra 150 kr. pr. person

Madklubben Søborg


Fra 150 kr. pr. person

Ønsker du catering?

 Du kan også bestille catering fra Madklubben Derhjemme. Kontakt os her, så giver vi gerne gode råd og vejledning. Det er uforpligtigende at få et tilbud. 

Madklubbens
Julefrokost

Vegetar & Vegansk menu​

Vegetarisk julefrokost​

Surdejsbrød og rugbrød med pisket smør

Tatar af rødbeder, tahine, persilleolie og ristet boghvede
Æggesalat med trøffelmayo og karse
Stegte æbler med timian, skalotter og svesker
Saltbagt selleri med timian og selleripure
Stegte kartofler med rosmarin og røget salt
Vinterkål salat, tranebær, valnødder, pære og honningvinaigrette
Rødkål med balsamico og brun farin

Ris a la mande, ristede mandler, vanilje og
kirsebærsovs

Tilvalg

2 slags oste med behørig garniture | 50 kr. per person

Vegansk julefrokost

Surdejsbrød og rugbrød med pisket smør

Tatar af rødbeder, tahine, persilleolie og ristet boghvede
Appelsin/dadelsalat med persillevinaigrette & hasselnødder
Stegte æbler med timian, skalotter og svesker
Saltbagt selleri med timian og selleripure
Stegte kartofler med rosmarin og røget salt
Vinterkål salat, tranebær, valnødder, pære og honningvinaigrette
Rødkål med balsamico og brun farin

Æblekompot med vaniljecreme og ristede mandler

Vælg hvilken julefrokost du ønsker