Prisen for to retter er 150 kr., (børn 50 kr.) og du bestemmer selv, om du vil hente maden i Søborg,
på Madklubben Østerbro eller på Madklubben Vesterbro.
Afhentning fredag kl. 15-18, lørdag kl. 13-16
Vil du gerne forkæle dig selv lidt ekstra er der selvfølgelig også mulighed for at tilkøbe en dessert til 30 kr.
Menu d. 26.-27. februar
FORRET
Tilberedning: 10 minutter
Cremet blomkålssuppe med rimmet kammusling, syltet blomkål og estragonolie (laktose, skaldyr)
HOVEDRET
Tilberedning: 20 minutter + anretning
Confiteret kylling med trøffelpolenta, ratatouille, brøndkarse og timiansky med citron (hvidløg, laktose)
Dessert (+30 kr.)
Italiensk pistacie- og appelsinkage med rørt mascarpone og kandiserede mandelcrumble (laktose, gluten, æg, nødder)
Weekendpakken kan bestilles fra søndag 21. februar